top of page

tor. 19. jan.

|

København

BEVIDST Dating

Vi inviterer dig kærligt indenfor til vores BEVIDST Dating-aften. En af de mange forskelle på andre dating-events og dette er, at DU MEDBRINGER EN DATE og får en komplet anderledes oplevelse end I ellers ville have haft.

Registrering er lukket
Se andre events
BEVIDST Dating

Tid og Sted

19. jan. 19.00 – 22.00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Denmark

Om eventet

EVENT FOR DATERE SOM VIL MØDE HINANDEN PÅ ET DYBERE NIVEAU

Hvor mange gange har du travet rundt om søerne med en date uden at føle, at du egentlig har lært personen bedre at kende, om du føler dig tryg med dem eller er blevet klogere på om I egentlig er godt match?

Sidder du tit med en følelse af, at du virkelig gerne vil finde ud af hvem din date er, men ender med at vurdere vedkommende på udseende, historik eller hobbyer?

Savner du passion, fordybelse, forbindelse, interesse og at blive mødt og set?

Så vil BEVIDST Dating helt klart være noget for dig og vi inviterer dig kærligt indenfor til vores BEVIDST Dating-aften. En af de mange forskelle på andre dating-events og dette er, at DU MEDBRINGER EN DATE og får en komplet anderledes oplevelse end I ellers ville have haft.

Det er et nyt koncept, som vi har udviklet til glæde for rigtig mange, der søger kærlighed, flirt, connection, tosomhed, intimitet og er træt af de gængse dating-måder.

Vi laver guidede øvelser i et trygt rum, der fremmer nærværet, forbindelsen og interessen mellem jer.

På 3 timer vil du få en oplevelsesrig mulighed for ikke kun at lære din medbragte date bedre at kende. Så kan du bedre mærke, om du vil investere mere af dig selv sammen med dette menneske, men også få en dybere forbindelse til dig selv.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • BEVIDST Dating for 2

  650,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +16,25 kr. Servicegebyr

  Denne billet er for 2 personer

  650,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +16,25 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page