top of page

lør. 19. nov.

|

København

Conscious Celebration

At man bare gerne vil have en fest, hvor man slipper alt - og er sig selv fuldt ud?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Conscious Celebration

Tid og Sted

19. nov. 2022 19.00 – 22.00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Denmark

Om eventet

Prisen for dette evet er 100 kr. kontant per deltager ved ankomst i døren.

Kender du det?  

At man bare gerne vil have en fest, hvor man slipper alt og er sig selv fuldt ud?   

Det kan også være, man har haft store forventninger om en kæmpe fest og så er energien anderledes. Det kan ende op med at være piv-hyggeligt, men ikke et brag af en uforglemmelig fest, hvor taget lettede. Nogle gange kan vores forventninger give anledning til skuffelse, hvis vi havde en forestilling om noget andet.  Hvad nu hvis vi går med den energi som folder sig naturligt ud og danser med den?   

Det kan ikke altid være helt nemt som et bevidst væsen der tager nogle beslutninger om sig selv, som ligger uden for den gængse "måde at feste på" som ofte inkluderer alkohol, der lukker sanserne lidt mere ned.  

Vi vil gerne en anden måde at feste på. En ny måde at være sammen på. Hvor man får de vitaminer og mineraler (læs nærvær) man har brug for. Hvor man vågner op næste dag og har mere energi end aftenen før, uden tømmermænd og akavethed - og hvor man ikke bliver dømt og vejet på tøj, udseende, eller drikke-evne, og hvor man må kramme, danse og føle til man falder om.  En BEVIDST festlig eller hyggelig aften helt afhængig af hvor energien bliver bragt hen af de mennesker som deltager.   

Så kom og vær med når vi fejrer samværet, nærværet, legen, dansen, hele følelsespekret, skyggerne og lyset, mangfoldigheden, og alt det der mangler i dit lokale bodega 

Ses vi på lørdag? 

Vi giver i hvert fald gerne et kram og en dans 

Del eventet

bottom of page