top of page

lør. 11. feb.

|

København

Conscious Celebration

Kender du det, at man bare gerne vil have en fest, hvor man slipper alt og er sig selv fuldt ud? Kom og vær med når vi slår os løs på dansegulvet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Conscious Celebration

Tid og Sted

11. feb. 19.00 – 22.00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Danmark

Om eventet

Kender du det?

At man bare gerne vil have en fest, hvor man slipper alt og er sig selv fuldt ud? Det kan også være, man har haft store forventninger om en kæmpe fest og så er energien anderledes. Nogle gange kan vores forventninger give anledning til skuffelse, hvis vi havde en forestilling om noget andet.

Hvad nu hvis vi går med den energi som folder sig naturligt ud og danser med den?

Det kan ikke altid være helt nemt som et bevidst væsen der tager nogle beslutninger om sig selv, som ligger uden for den gængse "måde at feste på" som ofte inkluderer alkohol, der lukker sanserne lidt mere ned.

Vi vil gerne en anden måde at feste på.

En ny måde at være sammen på:

 • Hvor man får den oxytocin, dopamin og seratonin og nærvær man har brug for.
 • Hvor man vågner op næste dag og har mere energi end aftenen før, uden tømmermænd og akavethed - og hvor man ikke bliver dømt og vejet på tøj, udseende, eller drikke-evne, og hvor man må kramme, danse og føle til man falder om.
 • En BEVIDST festlig eller hyggelig aften helt afhængig af hvor energien bliver bragt hen af de mennesker som deltager.

Så kom og vær med når vi fejrer samværet, nærværet, legen, dansen, hele følelsespekret, skyggerne og lyset, mangfoldigheden, og alt det der mangler i dit lokale bodega.

Kategorierne for dette event er  "For Alle" og indeholder "Berøring":

For Alle: Uanset om du er begynder, øvet, erfaren, ekspert - eller faciliterer selv - så er dette event for dig. Det kan være vi inviterer til dans og fest, eller til et community event.

Berøring: der vil være invitation til berøring af den ene eller anden grad. Det kan både være let, blød, kram eller langvarig berøring. Dog er det en fast regel at berøring af bryster, køn og bagdel ikke er tilladt.

Hvad kan du forvente?

Til Conscious Celebration vil vi have fokus på dans og samvær. Vi har den kendte DJ Byron Dane som kommer og giver den gas, og der vil være let facilitering undervejs.

Hvem er dette for?

Dette er for alle som har brug for en fest og blive set og mødt, og måske en pause fra det daglige liv. Du kan deltage alene eller komme med en partner. Der vil være enkelte øvelser undervejs men ikke noget hvor vi går i dybden.

Praktisk:

Kom som du er eller pynt dig lidt op hvis du føler for det. Husk dog at have noget tøj på som du kan bevæge dig i, og som kan tåle at du sveder og evt. både skifte-tøj og varmt tøj til hjemturen hvis det er koldt om aftenen. Undgå helst tunge parfumer.

Prisen er 300 kr. per person. Måske ønsker du at komme med en makker og så kan I købe en parbillet til 500 kr for jer begge og spare lidt penge (tryk på "se flere prismuligheder ovenfor")

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Conscious Celebration

  Fra 400,00 kr. til 600,00 kr.

  Fra 400,00 kr. til 600,00 kr.

  Prismulighed
  Pris
  Antal
  Total

  Enkelt

  400,00 kr.

  +10,00 kr. Servicegebyr

  400,00 kr.

  +10,00 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page