top of page

ons. 01. feb.

|

Frederiksberg

Conscious Connection: Beginners Mind

Vi inviterer dig til et event hvor vi lader tingene udfolde sig i et naturligt tempo. Du får plads og rum til læring og forståelse.

Registrering er lukket
Se andre events
Conscious Connection: Beginners Mind

Tid og Sted

01. feb. 19.00 – 22.00

Frederiksberg, Carl Plougs Vej 6, 1913 Frederiksberg, Denmark

Om eventet

Conscious Connection er et event for alle

Eventet varer 3 timer inkl. pause og består primært af øvelser, som alle kan være med til - uden nogen forventninger til tidligere erfaring. Trods dette er mange erfarne er helt vilde med Conscious Connection og vender tilbage igen og igen, fordi det både er nærende for sjæl og hjerte og der er masser at lære om sig selv.

Workshoppen består af øvelser, berøring, undervisning, samtaler, bevægelse, og en masse ting du får mulighed for at få prøvet af. Det består altid af nogle grund-komponenter som grænsesætning, relationsarbejde, selv-forståelse- og udvikling, og indholdet skifter for hver gang med nogle emner alle kan være med til.

Beginners Mind

"Begynders tankegang" på dansk, eller Shoshin, som omtalt i Zen-buddhismen, er en måde at nærme sig alt i livet på, fri for fordomme, antagelser og forventninger. Det siges at sætte gang i åbenhed, iver, kreativitet, spontanitet og forbedre indlæringen og give dig næsten ubegrænsede muligheder i alt hvad du laver:

"In the beginner's mind there are many possibilities, but in the expert's there are few." - zen master Shunryo Suzuki  Det er den energi vi ønsker at undersøge i vores næste Conscious Connection. Vi vil dykke ned i øvelser, der bringer denne tilgang til bevidsthed, og dyrker en helt ny måde at leve ind i verden på. Kom og vær med, når vi fejrer den friske start på livet, nye begyndelser, kreativitet og får en helt ny følelse af leg og undren over verden.

Conscious Connection er en introduktion og leg med begrebet - og ikke en dybdegående, disciplineret praksis.

Kategorierne for dette event er: Undervisning, For Begyndere og Berøring.

Undervisning: Dette betyder at en del af eventet vil bestå af undervisning/filosofi. Der vil som udgangspunkt altid være forskellige slags øvelser, dog under denne kategori snakker vi lidt omkring et specifikt emne. Det kan være en god ide at tage en kuglepen og papir med for at tage noter.

For Begyndere: Dette betyder at alle er velkomne til at deltage uden nogen for form tidligere erfaring med selv-udvikling, tantra, terapi, o.l. Øvelserne kan indeholde let berøring, men fokus er på de ikke er for overvældende. Grænsesætning, følelser, eventuelle oplevelser o.l. vil blive grundigt forklaret, der er ekstra opmærksomhed på grænser og interaktion undervejs, og der vil blive brugt tid på at samle op på alle deltagers oplevelse bagefter.

Berøring: Ved dette event vil der være invitation til berøring af den ene eller anden grad. Det kan både være let, blød, kram eller langvarig berøring. Dog er det en fast regel at berøring af bryster, køn og bagdel ikke er tilladt.

Hvad kan du forvente?

Conscious Connection består af øvelser, meditation, leg og nærvær med andre ligesindede - og minimal berøring.

Hvem er dette for?

Dette event er for alle som har det med at sidde lidt fast i nogle ting i deres liv, og ønsker nye veje at gå til verden på, og mærke at de har styrken til selv at komme videre fra selv de hårdeste situationer.

Praktisk:

Kom som du er og husk at have noget tøj på som du kan bevæge dig lidt i. Undgå helst tunge parfumer.

Prisen er 300 kr. per person. Måske ønsker du at komme med en makker og så kan I købe en parbillet til 500 kr for jer begge og spare lidt penge (tryk på "se flere prismuligheder" ovenfor)

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Conscious Connection

  Fra 300,00 kr. til 500,00 kr.

  Fra 300,00 kr. til 500,00 kr.

  Prismulighed
  Pris
  Antal
  Total

  Enkelt

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page