top of page

søn. 05. mar.

|

Enten-Eller Inc v/Claus Damgaard

Conscious Cuddle

Vi inviterer dig hjerteligt indenfor til vores kramme-arrangement, hvor vi vil berøre, kæle, ae, kærtegne, putte, omfavne, holde, kramme, mærke, føle og bevæge, så vi går derfra med den bedste følelse i kroppen.

Registrering er lukket
Se andre events
Conscious Cuddle
Conscious Cuddle

Tid og Sted

05. mar. 19.00 – 22.00

Enten-Eller Inc v/Claus Damgaard, Carl Plougs Vej 6, 1913 Frederiksberg, Danmark

Om eventet

Conscious Cuddle er et event fyldt med berøring

Trænger du til berøring, nærvær, intimitet, og samvær?

Har du brug for et rum, hvor du bare kan være dig selv i samvær med andre?

Så er dette lige noget for dig. Vi inviterer dig på en magisk aften i berøringens tegn. En aften hvor dine oxytocin, seratonin og dopamin-niveauer går gennem taget, og du kommer ud som et helt nyt menneske. 

En aften hvor der bliver faciliteret forskellige cuddle positioner og du får mulighed for at kramme alle mulige kropstyper, blive nusset og kælet, og mærke hvordan det er at blive spurgt og spørge, samt det der helt specielle øjeblik hvor man virkelig bliver holdt.

“I just want to be your teddy bear.” – Elvis Presley

Eventet er åben for alle, men vi anbefaler, at du har prøvet lidt som dette før - og/eller har erfaring med at sætte grænser og være okay med afvisning. Aftenen består af berørings-øvelser, og derefter masser af tid på madrasser hvor man kan berøre som man er enige om. Der vil ikke forekomme nøgenhed, og seksuel adfærd samt berøring af bryster, køn og bagdel er ikke tilladt.

Cuddling for første gang

Conscious Cuddle har det samme, trygge program hver gang. Vi starter altid kl: 18:30 for nye (som ikke har været til eventet før) med en introduktion og en gennemgang af hvad der kan ske - og hvordan det er - når man deltager i en Conscious Cuddle. Hvordan spørger man f.eks. en fremmed om vedkommende vil cuddle? Hvordan siger man fra? Hvad kan der ske i en cuddle og hvad gør man?

Kl: 19:00 starter programmet med en introduktion for den samlede gruppe og genopfriskning for gengangere, og ca. 19:20-19:30 går vi i gang med at prøve forskellige cuddle positioner.

Kl: 20:00-22:00 er der så fri cuddling, samt snacks og te i sofaen ved siden af. Fuldstændig i eget tempo.

Kategorierne for dette event er: For Øvede og Berøring.

For øvede: Dette er en invitation til dig som har lidt erfaring, enten fra vores begynder events eller andre steder. Det er forventet at du kan sige fra og mærke egne behov. Grænser og interaktioner vil kort blive nævnt, som en genopfriskning og for at alle er af samme forståelse, og generelt vil øvelserne være lidt mere udfordrende og stikke lidt dybere.

Berøring: Ved dette event vil der være invitation til berøring af den ene eller anden grad. Det kan både være let, blød, kram eller langvarig berøring. Dog er det en fast regel at berøring af bryster, køn og bagdel ikke er tilladt.

Hvad kan du forvente?

Conscious cuddle er et afbræk i en tid med måske meget lidt reel berøring - så forvent at blive rørt. Du kan også forvente en eller flere facilitatorer som er til stede til at samle dig op, skulle der være noget du har brug for.

Hvem er dette for?

Det er for dem som har arbejdet lidt med grænser før, eventuelt til Boundaries & Desire, og gerne vil det uforpligtende hyggelige og nære.

Er det første gang du kommer, så kom gerne kl 18:30 for at få en længere introduktion til aftenen.

Praktisk:

Kom som du er og husk at have noget tøj på som du kan bevæge dig lidt i. Undgå helst tunge parfumer og rygning lige inden eventet. Prisen er 300 kr. per person.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Conscious Cuddle

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page