top of page

fre. 11. nov.

|

København

Deep Dive

BEVIDST inviterer dig til Conscious Connection, et event hvor vi lader tingene udfolde sig i et naturligt tempo. To erfarne facilitatorer giver plads og rum til læring og forståelse, og hvor DU er i dette øjeblik.

Registrering er lukket
Se andre events

Tid og Sted

11. nov. 2022 19.00 – 22.00

København, Wildersgade 55, 1408 København, Denmark

Om eventet

Conscious Connection varer 3 timer inkl. pause og består primært af øvelser, som alle kan være med til uden nogen forventninger til tidligere erfaring. Mange erfarne er helt vilde med Conscious Connection og vender tilbage igen og igen, fordi det både er nærende for sjæl og hjerte og der er masser at lære om sig selv.

INDHOLD: Conscious Connection består af øvelser, berøring, undervisning, samtaler, bevægelse, og en masse ting du får mulighed for at få prøvet af. Programmet er forskelligt og vi skifter tema ved hver begivenhed. Det består af nogle grund-komponenter som intimitet, grænsesætning, relationsarbejde, selv-forståelse- og udvikling.

TILMELDING: Ankomst er 18.45, da døren bliver aflåst 18.55, så vi kan fordybe os og starte til tiden

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at hvis I bliver forhindrede i at deltage uanset årsag, så må I gerne give eller sælge jeres billet videre, men I skal kontakte BEVIDST før I sælger den videre. På den måde får andre glæde af jeres plads, så den ikke bliver spildt. Pengene bliver ikke refunderet.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt facilitatorerne.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Conscious Connection

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  +6,25 kr. Servicegebyr

  200,00 kr.

  +50,00 kr. Moms

  +6,25 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page