top of page

tir. 10. jan.

|

København

Deep Dive: Sexual Healing

En magisk aften med Deep Dive; et event hvor vi giver plads og rum til forbundethed, leg og dybere forståelse for dig selv, dine mekanismer og kønnene imellem.

Registrering er lukket
Se andre events
Deep Dive: Sexual Healing

Tid og Sted

10. jan. 19.00 – 22.00

København, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Denmark

Om eventet

BEVIDST inviterer dig ind til en magisk aften med Deep Dive; et event hvor vi giver plads og rum til forbundethed, leg og dybere forståelse for dig selv, dine mekanismer kønnene imellem.

Emnet for denne Deep Dive er SEXUAL HEALING

Selvom du måske har deltaget med dette tema før, er alt anderledes fra sidst, sammensætningen af mennesker, øvelserne og hvor du selv er i denne tid. Derfor vil det være en ny oplevelse for dig og vi glæder os så meget til at dykke ned i dette spændende emne med jer.

Eventet varer 3 timer inkl. pause.

Deep Dive består primært af øvelser for personer som har en vis erfaring og har prøvet lignende events før. Det skriver vi for at sikre, man kommer med en portion veletableret grænsesætning og kan sige til og fra ud fra hvad der føles rigtigt for én selv. Alt er en invitation, der er intet, man skal gøre.

Vi laver øvelser, hvor vi kommer tæt på hinanden, uden det går over dine grænser. Det handler om at anerkende og ære grænserne og kende forskellen på grænser og begrænsninger.

Vi mærker, hvor de er og så strækker dem og udvider på de områder, hvor det giver mere spændvidde i livet. Når vi formår at udvide vores komfortzone, lærer vi noget om os selv og er i livet på en mere fri måde.

Husk at iklæde dig både dit åbne sind og tøj, hvor du kan bevæge dig frit og hvor du føler dig dejlig og godt tilpas.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Deep Dive: Sexual Healing

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

  300,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +7,50 kr. Servicegebyr

  Udsolgt

dette event er udsolgt

Del eventet

bottom of page