top of page

søn. 26. mar.

|

VIRKELIG

Liquid Love Experience

Denne udforskning af sanselighed i sin reneste form kan give en stærk følelse af selv-kærlighed, fællesskab og livs-energi, og kæmpe mængder oxytocin, dopamin og seratonin.

Registrering er lukket
Se andre events
Liquid Love Experience

Tid og Sted

26. mar. 12.30 – 16.00

VIRKELIG, Tagensvej 85C, 1. & 2. sal, 2200 København, Danmark

Om eventet

Liquid Love Experience er en invitation af den helt store slags 

Dette event er en af dem man husker. Det er en af dem hvor man sidder bagefter og kigger på hinanden, og siger: "wow!", det var vildt. Det er et event hvor selvet kan gå i opløsning og man føler at man bliver et med alle andre i rummet, bliver set, mødt og rørt ved til helt nye store højder.

Liquid Love Experience er en udforskning af sanselighed i sin reneste form og kan give en stærk følelse af selv-kærlighed, fællesskab og livs-energi. Til dette non-verbale, krops-positive, ikke-seksuelle event, kan du virkelig komme tæt på dig selv og andre på et helt nyt niveau og fokusere på sensualitet, intimitet, nærvær og opløsning af skam af al slags.Liquid Love Experience er, som navnet antyder, flydende kærlighed gennem varm, lækker olie... masser af olie! Det er en fest, en dans, for alle dine sanser på en gang. 

Det mest iøjenfaldende til eventet er opsætningen af en stor presenning midt i lokalet som vi har forberedt, hvor selve eventet vil udfolde sig til lækker musik. Her vil du sammen med andre bevæge dig langsomt, med bind for øjnene og i dyb sensuel kontakt, rundt i berørings-ekstase i 90 minutter hvor olien imellem jer skaber en dyb forbindelse.

Der er begrænsede pladser til dette utroligt sanselige og intime event - og vi får udsolgt! Så hvis I vil sikre jeres pladser, anbefaler vi at I ikke venter med at købe billet.

Hvad sker der til eventet

Indledningsvist vil vi starte med samtykke- og grænseintroduktion med en gruppe aftale, så vi sikrer os alle har hørt og forstået rammerne. Vi har derefter tillid til dig og forventer, at du overholder reglerne for deltagelse, som bekendtgjort.

Derefter vil vi lave nogle øvelser sammen, inden alle deltagere får et bind udleveret de kan tage over øjnene og bliver bedt om at tage tøjet af og sætte sig på gulvet.

En efter en bliver man så hjulpet ind på en liggeplads på presseningen, og når alle er på plads vil der blive hældt varm olie udover alle deltagerne.

I 90 minutter kan man så bevæge sig rundt i olien og mærke alt hvad Liquid Love har at byde på.

Afslutningsvist vil vi slutte med en gruppe-deling inden der bliver sagt tak for denne gang.

Kategorierne for dette event er: For de Modige, Fuld Berøring og Nøgenhed.

For De Modige: Det er for dig som gerne vil udfordres. Du har en klar forståelse af dine grænser og vil gerne skubbe eller udvide dem. Der er forventet at du kender til selvregulering, at du har arbejdet en del med dig selv, og at du er i stand til at række ud selv, skulle der være brug for det. Grænser og interaktioner vil kort blive nævnt, som en genopfriskning og for at alle er af samme forståelse, men overordnet set, i øvelserne, vil der være mere fokus på kraftfulde effekter, end individuelle interaktioner.

Fuld Berøring: Ved dette event vil der være invitation til berøring af alle kropsdele. Det kan både være let, blød, kram eller langvarig berøring, og indbefatter også kønsdele.

Nøgenhed: Dette betyder at eventet kan indeholde invitation til hel eller delvis nøgenhed. Bemærk at der aldrig vil være tale om at du eller andre skal være nøgne, men at en eller flere øvelser har det som et inviterende element.

Hvad kan du forvente?

Det er vigtigt at understrege at dette er et non-verbalt, krops-positivt, ikke-seksuelt event. Der kan selvfølgelig være rigtig meget seksuel energi, og det er helt okay - men seksuel adfærd vil blive påtalt ihh. til vores rammer og vil medføre at man bliver taget ud. 

 • Nøgenhed til Liquid Love er en invitation - du skal ikke være nøgen. Såfremt du eller nogen beholder underbukser, trusser eller top på, betyder det også at de ikke vil røres nedenunder. 
 • Da det er non-verbalt space vil være et kodesprog til eventet hvormed man kan sige fra - og der vil være flere facilitatorer til stede som holder øje med at dette bliver overholdt.
 • Efter eventet vil du have olie på hele din krop, så medbring eller hav tøj på som du er okay med bliver olieret når du skal hjem - der er ikke bad på stedet. Bring derfor også et håndklæde som du kan tørre dig med. Dette er vigtigt da vi ikke har håndklæder liggende.
 • Når du har været til Liquid Love Experience vil du have et naturligt høj resten af dagen hvor vi anbefaler at du ikke lige har noget presserende i kalenderen og husker at drikke masser af vand.

(Og bare rolig - vi sender en mail dagen før eventet med ting du skal huske og være opmærksom på)

Her kan du kan se et interview med Roy Graff som hjalp os med det første event få en fornemmelse af det.

Hvem er dette for?

Alle er velkomne uanset køn, alder, seksuel orientering og herkomst. Det handler ikke om, hvor du kommer fra, men hvilken energi, du kommer med. Du har erfaring med at sætte grænser og er okay med afvisning, har kontrol over din seksualitet på en sådan måde at du kan blive i en sensuel nydelse inde i dig selv, mere end en agenda og jagt af andre mennesker.

Praktisk:

Kom som du er og husk at have noget tøj på som du kan bevæge dig lidt i. Undgå helst tunge parfumer.

Prisen er 850 kr. per person. Måske ønsker du at komme med en makker og så kan I købe en parbillet til 1500 kr for jer begge og spare lidt penge (tryk på "se flere prismuligheder" ovenfor)

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Liquid Love: Mænd

  Entrébillet til Liquid Love hos BEVIDST

  Udsolgt

  Prismulighed
  Pris
  Antal
  Total

  Mande-billet

  850,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +21,25 kr. Servicegebyr

  850,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +21,25 kr. Servicegebyr

 • Liquid Love: Kvinder

  850,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +21,25 kr. Servicegebyr

  Denne billet sælges kun til kvinder

  850,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +21,25 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

 • Liquid Love: par-billet

  1.500,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +37,50 kr. Servicegebyr

  Denne billet er for 2 personer som kommer som "par", hvilket betyder: 1 kvinde og 1 mand (I behøver ikke være et par).

  1.500,00 kr.

  Moms Inkluderet

  +37,50 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del eventet

bottom of page